OVER ONS

Dit is de bekendste en populairste borrel van Nederland.

Dé Vrijdagborrel!

Vanaf 2007 is de Vrijdagborrel actief en het is de eerste borrel in Nederland met een exclusief concept. De Vrijdagborrel is bedoeld voor mensen die na werktijd gezellig bij elkaar komen om te borrelen in een gezellige en sfeervolle omgeving.

Om de Vrijdagborrel meer spanning en glans te geven wordt de borrel één keer in de maand op een geheime, steeds wisselende, locatie georganiseerd.

Na het succes van de Vrijdagborrel in o.a. Den Haag, Rotterdam, Het Gooi en in Amsterdam gaan we binnenkort ook naar Haarlem.

De sponsoren van de Vrijdagborrel!

De Vrijdagborrel wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. CasaRon, Cavallaro Napoli en Colorworks!

De locaties

De locaties worden zorgvuldig uitgekozen zodat deze altijd aan onze voorwaarden voldoen, namelijk: een goede bereikbaarheid; voldoende parkeergelegenheid alsmede beschikking van horeca- en cateringmogelijkheden.

De muziek

Muziek staat tijdens de Vrijdagborrel centraal, waarbij de nauwkeurig geselecteerde artiesten een belangrijke rol spelen. Met rustige muziek op de achtergrond aan het begin van de avond, worden onze gasten in gelegenheid gesteld om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te converseren. Later in de avond zal de DJ de touwtjes in handen nemen. Vanaf dat moment zal de borrel zich ontplooien tot hét ultieme begin van jouw weekend!

Deurbeleid

Om de Vrijdagborrel gezellig en exclusief te houden voeren we een deurbeleid. Hierbij houden wij rekening met datgene wat onze gasten aangeven belangrijk te vinden (veiligheid en intimiteit). Om de goede sfeer in stand te houden laten wij niet zomaar iedereen binnen. Dresscode: zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet (mannen: geen korte mouwen, petjes, oorbellen, kettingen of zichtbare tatoeages etc). Aan de deur zal bekeken worden of je bij Onze doelgroep past.

Uw Evenement

Door expertise, kennis en jarenlange ervaring in de evenementenbranche (in samenwerking met ANDYOU) zijn wij in staat om u in elk onderdeel van een evenement te ondersteunen en te begeleiden:

  • Full-concept creatie voor uw evenement

  • Organisatie van uw evenement (borrels, personeelsfeesten, etc.)

  • Het leveren van artiesten

  • Het leveren van hostessen

  • Het leveren van professionele dansers

  • Het bezorgen van uitgebreide catering

  • Het bezorgen van audio (geluidinstallaties)

  • Het bezorgen van decoratie

  • Het inzetten van beveiliging

  • Het kunnen aanbieden van diverse toepasselijke locaties

Werkwijze en aanbod

Als eerste zullen we uw wensen en ideeën doorspreken zodat we u vervolgens kunnen adviseren, ondersteunen en begeleiden. Op deze manier kunnen we uw wensen verwezenlijken en alles binnen uw budget!

Neem gerust contact met ons op via info@vrijdagborrel.nl

Wij zijn ook te vinden op Facebook, op Linkedin en op Instagram!