?
vb logo

Vrijdagborrel Foto's

Over Ons

english_flag

Dit is de bekendste en populairste borrel van Nederland Dé Vrijdagborrel!

Vanaf 2007 is de Vrijdagborrel actief en het is de eerste borrel in Nederland met een exclusief concept. De Vrijdagborrel is bedoeld voor mensen die na werktijd gezellig bij elkaar komen om te borrelen in een gezellige en sfeervolle omgeving. Om de Vrijdagborrel meer spanning en glans te geven wordt de borrel één keer in de maand op een geheime, steeds wisselende, locatie georganiseerd. De Vrijdagborrel wordt momenteel in vier steden georganiseerd in o.a. Den Haag,  Rotterdam,  Het Gooi en in Amsterdam!

De locaties

De locaties worden zorgvuldig uitgekozen zodat deze altijd aan onze voorwaarden voldoen, namelijk: een goede bereikbaarheid; voldoende parkeergelegenheid alsmede beschikking van horeca en cateringmogelijkheden.

De muziek

Muziek staat tijdens de Vrijdagborrel centraal, waarbij de nauwkeurig geselecteerde artiesten een belangrijke rol spelen. Met rustige muziek op de achtergrond aan het begin van de avond, worden onze gasten in gelegenheid gesteld om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te converseren. Later in de avond zal de DJ de touwtjes in handen nemen. Vanaf dat moment zal de borrel zich ontplooien tot hét ultieme begin van jouw weekend!

Deurbeleid

Om de Vrijdagborrel gezellig en exclusief te houden voeren we een deurbeleid. Hierbij houden wij rekening met datgene wat onze gasten aangeven belangrijk te vinden (veiligheid en intimiteit). Om de goede sfeer in stand te houden laten wij niet zomaar iedereen binnen. Dresscode: zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet (mannen: geen korte mouwen, petjes, oorbellen, kettingen of zichtbare tatoeages etc). Aan de deur zal bekeken worden of je bij onze doelgroep past.

Mooi

 
© Vrijdagborrel 2018
Web Design  |  Solaris Dezine